Van grondverzet en afbraakwerken tot nivellering van terreinen

Aannemer A. Van Der Plas & Zoon BVBA in Heizijde, Lebbeke bij Dendermonde

heeft jarenlange ervaring in allerlei soorten grond- en afbraakwerken.

Ons bedrijf biedt een totaalservice van sloopwerkzaamheden en graafwerken tot het plaatsen van rioleringen en het bouwrijp maken van terreinen voor de afwerking van wegen en opritten of andere klinkerwerken. Daarnaast verzorgen wij ook bosontginning en andere voorbereidende werkzaamheden om een perceel klaar te maken voor tuin- of groenaanleg.

 

Als aannemer of onderaannemer, bij Van Der Plas & Zoon bent u altijd zeker van uiterst zorgvuldig werk. Dankzij ons moderne en uitgebreide machinepark kunnen we elk project van klein tot groot volledig volgens de eisen van de klant uitvoeren en afwerken. Patroon Van Der Plas is zelf altijd aanwezig op de bouwwerf om te garanderen dat alles tot in de puntjes wordt gerealiseerd.

Naast graafwerk, ontmanteling en sloopwerken is Van Der Plas & Zoon ook zeer bedreven in nivelleringswerken: het vakkundig egaliseren of nivelleren van gronden en bouwterreinen. Wij leveren een perfect voorbereid terrein af, om bijvoorbeeld met behulp van droogzuiging of drainage het grondwaterpeil te verlagen.

 

U kunt de voertuigen uit ons wagenpark ook met professionele bestuurder huren. Neem contact op met Van Der Plas & Zoon voor meer informatie!

 

Van Der Plas & Zoon: Grondverzet, afbraakwerken en nivellering in Lebbeke